PDF Afdrukken E-mailadres

Scheidingswanden voor serverruimte

 

De thema's dataveiligheid en industriële spionage worden jaar na jaar een belangrijker thema. Of uw bedrijf nu uit de computerbranche komt of uw kernactiviteit ligt in de productie, verkoop, ontwikkeling van goederen of diensten... Uw data zijn van kapitaal belang.

 

scheidingswanden voor serverruimte 001

 

U kan kiezen voor 'cloud' toepassingen bij een externe aanbieder of te investeren in uw eigen servers. Onze scheidingswanden voor serverruimtes bieden snél en goedkoop een opslagruimte om uw servers tegen ongewenste personen te beveiligen.

 

scheidingswanden voor serverruimte 005

 

De hoogte en de uitvoering van onze afscheidingswanden worden individueel aangepast aan uw gebouw. Om het plaatsen van de noodzakelijke kabels te garanderen kunnen onze serverruimtes zo ontwikkeld worden dat ze met een dubbele bodem opgebouwd worden voor het onderbrengen van elektriciteit- en datakabels.

 

scheidingswanden voor serverruimte 006

 

Uiteraard is een montage op een bestaande betonnen bodem ook mogelijk. De scheidingswanden zijn standaard uit thermisch verzinkte roosters of uit geperforeerde plaat om de vrijkomende warmte te evacueren.

 

scheidingswanden voor serverruimte 004

 

Volgens keuze van de klant kan het systeem qua dak volledig open of afgesloten worden. Standaard bieden wij U zowel enkele vleugeldeuren, dubbele vleugeldeuren als schuifdeuren aan. Deze kunnen uiteraard in één unit ook gecombineerd worden. Een afwerking in een RAL kleur naar keuze op basis van poedercoating is optioneel te bekomen.

 

scheidingswanden voor serverruimte 002

 

Om uw waardevolle data tegen diefstal diefstal van hardware, harde schijven e.d. te beschermen bieden wij voor onze deuren mogelijkheden aan qua toegangscontrole. Om de veiligheid van uw medewerkers te garanderen bouwen wij ook elektrische deuropeningen en anti-panieksloten in.

 

afscheidingen voor serverruimte 003

 

Ons modulair systeem laat toe om snel serverruimtes te creëeren, verplaatsen of om te bouwen. Zo blijft u steeds flexibel en kan U de ruimte afhankelijk van uw behoeftes aanpassen. Wij ontwikkelen en bouwen serverruimtes volgens uw eisen en verlangens !