PDF Afdrukken E-mailadres

Scheidingswanden voor Self Storage

 

Wanneer U denkt om in de stijgende markt van Self Storage te stappen of u wenst een bestaande opslagruimte uit te breiden dan is ABYDOS bvba uw aanspreekpartner. Wij plannen en realiseren voor U de geschikte ruimte op basis van onze stalen scheidingswanden.

 

scheidingswanden voor self storage 001

 

Onze buitenwanden zijn standaard uit wit gecoate volle staalwand. Binnenwanden zijn uit thermisch verzinkte geprofileerde wanden die eenvoudig te reinigen zijn.

 

scheidingswanden voor self storage 002

 

Volgens keuze leveren wij de self storage opslagruimtes met een één of tweevleugelige deur. Diverse afmetingen van deuren zijn leverbaar. Om de veiligheid van de opgeborgen materialen te garanderen worden de deuren in samenspraak met de klant uitgerust met de mogelijkheid voor een voorhangslot of een profielcilinder. Extra voorzieningen tegen inbraak zijn optioneel te bekomen.

 

scheidingswanden voor self storage 003

 

Als uitbreiding voor onze scheidingswanden bieden wij ook Self Storage universele opslagboxen aan in de afmetingen  1 x 1 x 1 meter of 1 x 2 x 1 meter. Klantgerichte afmetingen uiteraard ook leverbaar ! Deze universele opslagboxen worden tegen een thermisch verzinkt stalen frame gemonteerd en zijn met een thermisch verzinkte volle wand afgewerkt. Alle Self Storage universele opslagboxen beschikken over een deur met profielcilinder. De boxen laten zich eenvoudig combineren met onze scheidingswanden.self storage universele opslagbox

 

Ook qua afwerkingen been wij klantgerichte oplossingen aan. In grotere opslagruimtes bijv. kan het interessant zijn om oriëntatie van de klanten te verbeteren door het inzetten van diverse kleuren.

 

self storage scheidingswanden 005

 

Ons wandsysteem laat toe om rendabel en snel de opslagruimte opnieuw aan te passen. Denk bijv. aan de uitbreiding van het systeem, andere vormgeving, uitbreidingen e.d. U kan zo snel op de gewijzigde vraag van uw klanten reageren !

 

self storage scheidingswanden 006

 

self storage scheidingswanden 007

 

self storage scheidingswanden 008

 

self storage scheidingswanden 010

 

self storage scheidingswanden 011